frnl

0484/68.78.83 0484/68.78.83

EEN BIJZONDERE JUWELIER DIE NAAR U LUISTERT

Wilt u de vrouw van uw leven een kostbaar geschenk geven? Wilt u de geboorte van een kind vieren met een speciale attentie of gewoon het genoegen smaken een apart juweel te dragen? M Jewellery Design, uw juwelierszaak in Antwerpen, wendt al zijn knowhow aan om van elke speciale gelegenheid een feest te maken! U bent in goede handen!

Onze services

Loopt u rond met een ontwerpidee voor een sieraad? Wenst u de antieke juwelen van een dierbare te laten opknappen? Wij omringen al uw juwelen met de nodige zorg, ongeacht in welke fase zij zich bevinden.

Hebt u zelf een ontwerp bedacht voor een sieraad? Kom er eens over praten! Op basis van uw idee adviseren wij wat haalbaar is. Samen overlopen wij de opties om uiteindelijk een mooi afgewerkt object te realiseren. Met onze 3D-modelleersoftware geven wij u alvast een idee van hoe uw persoonlijk juweel er op ware grootte zal uitzien. Zo kunnen wij uw wensen tot in de kleinste details vervullen.

Na een tijdje verliezen juwelen hun glans. Wij kunnen uw juwelen polijsten, zodat ze weer stralen zoals in het begin.

Wij vervangen ontbrekende steentjes in sieraden. Onze zetters werken met geavanceerde microscopen om de edelstenen zo nauwkeurig mogelijk te zetten en niets van de waarde van de geselecteerde steen verloren te laten gaan.

Juwelen die regelmatig worden gedragen vertonen soms tekenen van slijtage, zoals scheurtjes of breuken op bepaalde plaatsen. Ons atelier beschikt over de nodige tools om uw kostbaar kleinood te herstellen of te restaureren en het zijn schoonheid van weleer terug te geven.

Wilt u een bepaalde boodschap laten vereeuwigen in een juweel? Wij graveren ze handmatig of met de laser en maken van uw juweel een uniek stuk.

Al uw wensen slechts een klik verwijderd!

Wilt u een project met ons bespreken? Wij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact op te nemen met het atelier in Antwerpen en onze creaties te bekijken voor nog meer inspiratie!

Openingsuren

Maandag tot vrijdag : 9u tot 18u
Vrijdag : op afspraak
Top